Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scenkonst



Det vilda samhället
med de flygande rummen
Aktiva drömmar
Nakna kroppar
En värld i exhibitionism
Stjärnor i erotik
Spår av frihet och fantasier
Tidens toner




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2018-12-04 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP