Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄR DETTA FARVÄL?

ÄR DETTA FARVÄL?
ÄR DET DAGS NU ATT DRA?
VAR DET VAD JAG FICK?
DET SOM JAG SKULLE HA?
I SÅ FALL BLEV VANDRINGEN
OERHÖRT KORT
FAST JAG RYCKS JU HEM
JAG RYCKS INTE BORT

SKA DET SNART BLI DAGS
ATT SAMLAS OMKRING
EN SÄNG MED EN MAN
SOM VAR ALLS INGENTING?
EN SOM SÅG PÅ SIG SJÄLV
SOM ETT SLAGS SLÖSERI?
ÄR DETTA FARVÄL?
BLIR DET MIN SORTI?

 

DET ÄR INGET DRAMA
DET ÄR INGEN FARS
DET ÄR VERKLIGHETEN
SOM GÄSTAR, BEVARS
SOM RIDDARE BLOCK PÅ
SIN SVARTVITA STRAND
VEM SITTER MED TRUMF?
SKA DET BLI DÖD MANS HAND?

 

LARZ GUSTAFSSON 4/12 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-12-04 20:45



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en avslutat relation..
2018-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Tack, snälla ni för värmande omtanke.
Men självmord strider mot min tro. Så det är inte självmord det handlar om.

2018-12-04

    ej medlem längre
jag läste att det var fega människor som gör det och det är i vilket fall inte du <3
2018-12-04

    Alice.skriver
*gör det inte
2018-12-04

    Alice.skriver
Känner igen mig i stora delar av din text. Men jag ändå skriva ”det det inte” för det finns hopp. Även när det verkar mörkt och utdömt. Hoppas du har nån att prata med? Det finns hjälp att få!
Hemsk men fin läsning
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP