Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kul med ordlekar, hyggligt vanligt är det också. Som en sport eller så. För den som anser det svårt, rubriken kan även skrivas 'Metafore' med ett 'be' inom parentes. På engelska, språket du gillar att skriva ord på ibland.


Meta (B) fore



Henry låg på soffan
och väntade på Katrin.
Fyra kaptener och en chef för skutan,
fartyget, the veasel...

Ibland blir musiken just högljudd.
Men vilken utsikt sedan!
Ibland går tåget i tid
och Paris är tre stationer bort.

Planet till Trieste är försenat.
Havet var upprört och det var även Monika.
Går det att se samma film
fler gånger än tio?

Madrassen var hård,
men så var det också
ett tredje klassens hotell.
Maten på restaurangen var utsökt

och vinet sedan.
Matchen pågick och solen sken den sommardagen.
Planen var att bygga klart
huset före juli det året.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-04 23:09



Bookmark and Share


  danne //
Härlig trip genom Europa !

kära lodjur
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP