Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration . God Jul av Öknens Ros


Tomten

Tomten han tar
snapsen som en riktig karl
han blir kanske lite lulilull
men inte full




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-06 12:56



Bookmark and Share


  Fulbergarn
På tv brukar tomten vara full
men han får sig ett litet..
2018-12-06

  Anya VIP
Ler när jag läser både texten och kommentar av Marita.
2018-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Bara han är vaken hela kvällen
och inte somnar under fällen.
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP