Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny serie igen, varav denna text är nummer fem egentligen, men eftersom den är först på plan serveras den som nummer tre. Att något dementeras brukar betyda att det som påstås ha hänt, i själva verket aldrig har ägt rum.


Dagens oerhörda dementi 2018 12 07





Ännu har ingen lyckats knäcka gåtan med att bli osynlig. Det är högst osäkert att ungefär trehundra människor i ett samhälle i Norrland skulle ha blivit osynliga efter att ha deltagit i ett hemligt experiment. Dock är det känt att ingen av dem synts till sedan tjugofem år tillbaka. Men det har förklarats av att samtliga var fyllda femtionio år vid experimentets utförande.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-07 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP