Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har länge och nogsamt undvikit att berätta för dig det jag länge undanhållit dig. Av ren och skär omtanke för dig och med tanke på din sköra mentalitet och din fäbless för att bryta ut i rena otidigheter om du skulle misstänka att jag haft hemligheter


Det är en...




...en högst effektiv vägg du har här.
Hörde bara ett som otydligt mummel
när du ville meddela mig något,
av säkert betydlig vikt, senast.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-08 15:11



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Rösten ej bar
saken är klar vägg
madrasserad var!
2018-12-09

  lodjuret/seglare VIP
Det där svarar jag inte på.
2018-12-08

  Nanna X
Är en otidighet detsamma som en senhet? Typ dubbel negation?
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP