Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Inte ett fågelpip
inget lövprassel
inget regnsmatter
bara tyst dimma




Fri vers (Fri form) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-09 18:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj! här lyckas du sannerligen få fram en stämning. Precis så är det här idag. Bara tyst dimma, mycket bra besjälning.
2018-12-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tyst dimma är helt underbart( tycker jag) Fin betraktelse!
2018-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Det är i tystnaden som man hör det som saknas!
Bra skrivet.
2018-12-10

  Jan Widströmer VIP
Frånvaron kan skapa en närvaro, och oväntat
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP