Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge fick översatta ungdomsböcker och svenska berättelser, titlar med ord som lät gångbara, klatschiga och spännande, medryckande. Söker här som hylla den traditionen. Sandra o Oscar Wilde har liknande smak, sin egen.


Sandra gör slag i saken





Sandra känner sig tvungen att riva murar, för att alls kunna sova. Leva med sig själv, kunna få något gjort, kunna sluta känna ilska eller ofog. Gå vidare i fred med sig själv och världen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-11 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP