Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kansli



Den ovetande intelligentian
sitter bakom lyckta dörrar
Den tiden när inofficiella källor
kommer till allmänhetens kännedom
blir konsten känd för sitt värde




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-09 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP