Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration . Bakom centrum av Bodil Malmsten


Hemlös

Ingenstans att bo
Svårt att få ro
Svårt med alkohol
Svårt med tomhetens hål
Svårt med köld
Svårt med benets böld
Svårt att vara såld
till gatans våld





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-10 13:34



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Viktiga rader om ett ständigt aktuellt ämne.
2018-12-11

  Magica VIP
Berörande!
2018-12-10

  KattenKin VIP
Bra skrivet, du fångar problematiken med få ord.
2018-12-10

  Anya VIP
Tänker på serien på svt som heter 36 dagar på gatan. Har du sett den. Otroligt bra om hemlöshet. Starkt skrivet.
2018-12-10

  Blomma-Stjärna VIP
bra och inkännande och insiktsfull text om de många, med alla de olika slag av barndom och bakgrund, som drivits ut - och drivs ut - i kyla och sjukdom, misär och drogberoende och mer eller mindre lyckad jakt på nattro -
2018-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om mångas bistra verklighet!
2018-12-10

  Öknens Ros VIP
att vara hemlös
och också rotlös
livets hårda bud
inte hör Herren Gud
2018-12-10

  Fulbergarn
Både hårt
och svårt
inte lätt
göra rätt
på något sätt

Empatiskt
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP