Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDETS FÅNGE

Jag är en bokstavstroende,
en fundamentalist,
av ordens rus beroende,
en ordalkoholist.

Jag är en ordbehandlare,
en bokstavslibertin,
betydelseomvandlare
och diktskrivningsmaskin.

Jag är en ordmissbrukare,
jag skriver nästan jämt,
en versens ordomstukare
på allvar och på skämt.

Jag finns i ordens fängelse
och tar mig inte ut!
Till sist blir min förgängelse
att orden tagit slut.




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2018-12-10 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP