Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOLN AV GLAS

Du bryter upp min kalla melodi
i moln av glas och svala flöjters drill!

Du river sönder mina frusna visor
i svalkande synkopers fågelsång!

Du krossar murarna av ismusik
och ensamhetens stela metronomer
berusar sig och trippar fram som sädesärlor!




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-10 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP