Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration . Högt och lågt av Tomas Karlsson


Ikaros

Mänskligheten söker Ikaros
för oss längre och längre bort
till de djupaste djupen
till högsta höjderna
till jordens mitt
till de yttersta planeterna
ändå är vi så små så små




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-11 10:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ju större Ego
Desto längre fall?
2018-12-11

  Öknens Ros VIP
"Stor i orden, liten på jorden".
2018-12-11

  Anya VIP
Jaa vi är så små i universum...tänker jag. Roligt att du finner inspiration av andra poeter.
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP