Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFORISM

Om ej det fula fanns,
så funnes ingen fägring.
Min klara klärvoajans
vill kalla skönhet hägring.
För den blott fager är
som jämförs med en ful
men båda en chimär
i smakens vinda hjul.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-11 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP