Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM HAR ÖRON

Den som har öron
hör
knappnålars fall
på mjuka mattor.

Den som har öron
hör
starka strömmar
i havens djup.

Den som har öron
hör
Guds närvaro
i tidens brus.




Fri vers (Fri form) av Ulf Carlsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2018-12-12 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP