Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ BLYGA ORD

Jag skriver nu små blyga ord
som glädje, ljus och frid
och ställer dem här på mitt bord
i denna mörka tid.

De ger mig stillhet, lugn och ro
och trygghet i min själ
och står för kärlek, hopp och tro
att Någon vill mig väl.

Små blyga ord som nåd och fred
står stilla på mitt bord
och värmer kalla hjärtan med
sitt budskap till vår jord.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-12 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP