Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLEKE

Havet sover i dimblå sidenlakan,
blänker av stanniol i horisonten
från solhjulets glimmande ekrar.

Under molnens trasiga yllefilt står luften
stum med tomma pratbubblor,
färglös som i drömmen.

Måsarna stiger tysta
över havets obetydliga pressveck
på sin tätvävda linneduk.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2018-12-12 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP