Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annie Lööf

Annie Lööf
hon dansar snart
in i sosse parnassen
med bästa stassen
sen är hon dö
tack och adjö




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-12 18:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Annie Lööv
hon klöv
skallen kluven
den energitjuven
en fet röv
som alltid
flänger runt
och pratar strunt




2018-12-12

  Birk Andersson
Kan vi skicka räkningen på 400 miljoner för ett extraval till C?
2018-12-12

  Öknens Ros VIP
"Tro inte på politiker" sa Reinfeldt för ett antal år sedan.
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP