Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decima


MOZARTS VIOLINKONSERT

Hela sommardagen lång
spelar Mozart i mitt öra.
Vakans stråke kan jag höra,
morgonhimlens höga sång.
Medan dagen går sin gång,
fyller pennan dagboksbladen.
Solen släcks i fönsterraden.
Trasten ännu uppe är.
Mozarts violinkonsert
hörs nu över hela staden!




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-13 13:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vackert skaldat - och ändå känns det som att Du kanske har, inte lider av, tinnitus
2021-03-14

  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt iscensatt och
utvecklad bild, kring det
absoluta gehör musik
och natur kan ha för
varandra.
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP