Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sapfiska strofer


IRRFÄRD

Lätt att gny och klaga åt kärleks irrfärd,
svekets pil och drömmarnas falska speglar.
Mild musik kan dämpa ett bittert skrik, men
bäst är att glömma.

Bäst att le i lugn åt det ondas pilskott,
som mot hjärtat lossats från svekets båge.
Livet åter bjuder till dans och kärleks
tilltro till drömmen.




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2018-12-13 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP