Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rundnätt mopsflicka behöver daglig omvårdnad.


VÅRAN MOPS

Våran mops
görs ren med tops,
liksom finnar
med bomullspinnar.
Hennes rynkor
och vrår och skrynklor
får de drops
som finns för mops.
Och vi kletar
och strör och smetar
i en kropps
behov som mops!




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-13 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP