Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Existensialism


Icke gagnar det män´skan

Icke gagnar det män´skan mycket att församla

saker och ting som skymmer det hela,

som skygglappar som hindrar din syn

 

Icke gagnar det män´skan mycket att fundera,

att älta allt gammalt, att söka lyckan i mynt

när Nuet alltid finns berett 

att öppna dina ögon för det som sker

 

Icke gagnar det män´skan mycket att resa

när allt som behövs redan finns

Så nära, och i dig i en evig helhet

 

Icke gagnar det män´skan mycket att söka

När allt är dig givet i varje stund

Så stanna i dig själv, för bara ett ögonblick

och känn att du faktiskt är allt




Fri vers (Fri form) av Mats VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-14 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP