Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framåt mot ljuset


Den korta dagen

Dagen är kort nu
Vi gömmer oss i mörkret
Alltid på väg någonstans
Bråttom är det egentligen inte
Framåt mot ljuset
kommer vi till sist hinna med
också det
Som väntar så otåligt
På nya året




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-14 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP