Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration .Enhagers koncept av Larz Gustavfsson


Vintern

Det gäller att stå ut
vintern har ett slut




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-15 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP