Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bli vän med din fiende...först...släpp sen


”Rädda Skulden”

Skuld
o rädsla
-system
reducerar
begränsar
inskränker
motarbetar
dödar friheten

Den dag vi frigör oss från skulden
-frigör skulden oss

Den dag vi släpper rädslan
-släpper rädslan sitt grepp om oss

Kärleken är FRI -i livets flöde







Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 334 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-12-18 12:34



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Kärleken är fri
Kärleken är fri
Kärleken är fri

KÄRLEKEN
ÄR
FRI

...var det nån som sa
...att kärleken är fri...

inte köpa inte sälja
inte äga
inte förtjäna
än mindre sätta i skuld

älska
2018-12-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka tankar i härlig dikt, att ta till sig.
2018-12-18

  Andreas Widell
Som vinden sveper upp ett löv fastnade jag i rytmen och lyriken. Swoosh :)
2018-12-18

  bumerang

Härliga rader att ta in och upprepa
ständigt
2018-12-18

  Blått Norrsken VIP
Ett ord som beskriver din dikt är Underbart!!!!
2018-12-18

  Kungskobran VIP
Man skall välja sina fiender.
Skulden och ångesten är ett ok
det gör ingen människa klok
Tänka själv är det bästa
för dig själv och din nästa
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria