Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En aning erinran – matematiken är inte (ac) oviktig/////////

_____________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Term(en) oviktig///////// innehåller /-tecken. Ett [1] n-tal.  Ingen vr (vagn/ /retur) [ú] Just Nu (JN) således. Färg (RGB) fung-
e… rar. Far är (ae) [tämlig-
en] rar. Morötter (color) förekommer. Parentes(en) [blå] är inte (ac) ®… oäven info. Text-
en ‹110/ /ae› är inte (ac) korrektur… Läst.

Skomakare(n) som begrundar Läst-
en WOW///////////////////////////////

_____________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
|

|

|

|

|

______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

IMPORT RGB.IMG71/ /83SEDAN… en [1] sedan… se även: Fordon//////////////////////////////

OS (QUIZ) STHLM 1912… usw////////////

74101.Je före Jerring ‹10000/ /110› not wrong//////////

Bigrammet ng (Bingsjö) är [Ø] tämligen (%) frekvent//

WOW… forecommëR//////////////////////

______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

_______________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

[ff] fung… således///////////////

‹-----------------------------------------›

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 125 gånger
Publicerad 2018-12-16 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed