Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista rodden

Jag rodde i en eka på en sjö
när jag tittade föröver såg jag en ö
rodde vidare en bra stund,
tittade föröver men ön var lika långt borta
Nu syntes inte landet bakom mig längre
När jag tittade föröver igen var ön försvunnen
jag befann mig på ingenmans vatten,
framtiden fanns ej ,det förflutna var borta,
rodde vidare förtvivlat, sökte någonstans att ta vägen
men hur jag än rodde fanns inget land.







Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-18 15:37



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Texten ger en påtaglig känsla av att vara solitär, mitt ute i en svårorienterad miljö. Kraftfullt framfört.
2018-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Dramatisk text om att söka fast mark under fötterna!
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP