Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden räknade får

döden räknade får
hela dagen

men det var så tråkigt
att han somnade

nu lever han
mer än någonsin




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-20 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson