Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattspegel



Djupt i mitt medvetande
finns en rädsla
om en kommande katastrof
där min verklighet
existerar på ett annat plan
vilket dikten beskrivit
som någon annans liv
och inte mitt eget




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-21 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP