Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär



Bryggor
Tänder en cigarett
Hemliga laster
Omdöme
Allt av ingenting
Åtta danser




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-24 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP