Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyning



Vågen bryter
Vinden viner
Vattnet rusar
Hunden busar
Dina tankar
blev mitt fall




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-24 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP