Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o2. Hope [ a heartbeat through the universe ]

Du väntar mig

på andra sidan
av ett universum
där avstånden är oändliga
och evigt expanderande
upplysta endast
av döende stjärnor

bortom bortglömda planeter
i de mest avlägsna galaxerna
genom svarta hål
till okända destinationer
kanske andra dimensioner

på andra sidan av
otaliga äventyr
utan överlevande

väntar du mig
så kommer jag




Fri vers av Isa Nova
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-26 04:42



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag ska vänta.
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Isa Nova