Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga lågt

idag skulle jag få flyga högt

se en krispig och klar horisont

som jag längtat efter just det

min undanflykt från allt

Att få sväva där uppe är lycka

istället räknar jag diffusa udda får

under min vackra stickiga ulliga filt

Tänker spe och ros över de förlorade & saknade

besvikelse över människans beteende

allt i solens uppgående morgon ljus

Jag är fylld med otrolig smärta

Ute i matsalen sitter alla och äter frukost

brasan knastrar, det luktar skogsgran & jul  överallt

Det är så fint i vårat hem, jag är så nöjd med värmen

I huset spelas chestnuts  roasting on a openfire

pappa har rostat och skalat samt ätit alla nötter

i hela skålen, allt sedan julafton

mamma pratar oavbrutet och flickorna skrattar 

det är en konstant liv av skrammel och ljud

Lilla ropar glatt Morfri jag älskar dig! 

det är ganska vackert med smärta ändå...

...just  idag.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-26 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP