Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Gud är en gränslös gud
janus denna heliga mask
bärs utan förlåtelsens synd.

naken är natten
kroppen piskas
med stjärnljus

sängen kall
våt av tårar

Vad var frågan min Gud
förbarma dig

Historien om barnet
förtrollande varuhusdröm
recyclingsbar och miljötestad.

© Bosse 27 december 2018.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-27 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten