Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cellosviterna med Janos Starker

Jag låter den här kroppen
ha sin gång

Det är det bästa jag kan göra

Jag vet ju
att den snart kommer att förväxlas
med gisten drivved
på havsstranden,
eller med hackspettshackat gammelträd
i sumpskogen

Djupt i skelettet
sjunger mörka cellotoner guigen
ur Svit nr 1
ur Sviterna för solocello
för anatomins ackumulerade
vrakgods




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-28 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP