Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjärden



Trassliga härvor
nystan
trådar som löper
med knut
Nätet är gammalt
och slut




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-12-29 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP