Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparlåga

Jag värmer mina kalla händer
vid sparlågan

Endast i andlig fastas ultrarapid
kan den ensliga passagen
genom konvalescensens första stora tomhet
fullbordas

Få ord utväxlas

Vi lutar oss genom det gråa ljuset




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2018-12-30 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP