Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som kallar sig jag

Ju färre sinnesintryck,
desto mer fascineras jag:

Vindens gång i träden därute,
lågmäld, trevande;
plötsligt tjutande, vrålande
- eller i oregelbundna tonhöjder i gråbruset;
ett tilltal,
en konversation mellan levande;
ett samtal byggt av blåst i träd
och den som kallar sig jag




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-12-30 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP