Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen är en skohalva

solen är en skohalva
ett fönster
som bara kan öppnas åt ett håll

skuggan stänger berget
himmelen och havet
för den som vägrar gå ut




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-30 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson