Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det väcker tankar - Med livet som insats

Det finns dem som pga sjukdom

kämpar för att överleva.

 

Det är när någon när eller kär drabbas

som man rannsakar sig

som människa, partner och vän.

 

Lever Du det liv Du vill leva?

Är Du den Du vill vara?

Omger Du Dig med personer 

som är närande eller tärande?

Är Du i en relation där man ger och får?

Eller handlar allt om konstgjord andning?

 

Glöm inte bort att Du har val!

 

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-01 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP