Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stormen bedarrat

När stormen
bedarrat
och fartyget
nått land
Råder lugnet
efter stormen
Hjärtats snabba
slag
saktar åter in
Tårögda och
omskakade
gungar marken
under våra fötter
ännu en stund
Som den alltid gör
där stormen drar
fram
Snart ska vi återfå
balansen
Torka tårarna och
fortsätta
Som vi alltid gör
När fartyget gått
i hamn
För den här gången




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-02 10:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och tänkvärt dikt om stormar både inom- och utombords.
2019-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din kloka och insiktsfulla text!

2019-01-02

  SatansSon VIP
Bra nu närstormen härjar här i min ort. Jag var med om min första storm 1969!!
2019-01-02

    ej medlem längre
Bra rytm och slutrad.
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP