Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar 2006 del 1

Jag brände mina axlar
idag

Men det var det värt
för dagens njutning
lämnade minnen
i dom inre bankernas
räntebrunn




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-06-18 19:45



Bookmark and Share


    C/O
Härligt!
Gillar starkt räntemetaforen!
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan