Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsfrun

Skogsfrun
Väglösa viskningars vindar
drar kyligt en dunkelblå saga
Ur stjärndjup hon lodar
hela sitt väsens botten ikväll
Granar står vakna och drömmer
behåller bugande tysta
levandets långsamma lära
Har någon gått vägen förbi?
Har någon strött stjärnor för dig?




Fri vers av Hansedvin
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-04 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hansedvin
Hansedvin