Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstrusk

Kulingen...kom nu på syd
Skorsten söm´n orgelpipa
Granven spraka häftit värre
Sjöfågeln sök sej bort i lä
Å en lurvi domherr
kura däri aderbuskn
Katta söv mä öga litt på glänt
Men mor hon sett ve piano hon
å spela Bach
Å ja, ja ät nå spisbrö ja
mä goan körv ....




Fri vers av Hansedvin
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-11-09 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hansedvin
Hansedvin