Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfrekvens


I sömnen vandrar jag
tillbaka;

genom gator som jag
minns dem,
förbi människor som fanns


springer genom huset,
från rum till
rum till rum

jagas av framtiden,
sekvenser av då

flyr min väg
uppför kullen,
genom snår och
bortglömda kojor

fram till det stup
jag drömde om



redan då.




Fri vers av Fröken Barbarén
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-06-18 20:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
springer sida
vid sida


ett starkt
slut
2006-06-19

    Syke
Lättsam, älskar titeln!
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén