Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det började med fågelsång

Fåglarna kvittrar
och någonstans inuti mig
finns en sång
som är bortglömd
sönderspelad

Då, just då
raspar det till på
den gamla vinylen
och allt blir
klart

Som om
tiden
rinner baklänges




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-06-18 20:58



Bookmark and Share


  Propella
Jag har saknat att läsa dig, nu när jag jobbat arslet av mig. Den här är en påminnelse om varför.
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan