Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonaböj


Det så kallade nuet och dess ögonblick.
Men perception har inget med tid att göra.
Inte ens tid har med tid att göra.




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-05 09:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tiden finns inte, det är något som vi av praktiska skäl har konstruerat,
endast rörelser existerar
2019-01-07

  SatansSon VIP
näsan och öronen växer livet ut lärde jag mig i anatomin.
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP