Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad man gör av det som inte finns eller Titeln säger det mesta


Kramp

Din lidelse har blivit löjeväckande
din tursch har torkat sin käft

Ditt bläck har ejakulerat på en skjorta
svår att tvätta

Tipexdoppad vardag har kantat din maskin
små löjliga meddelanden på din ordbehandlare

Ditt bly med nöd och näppe tar dig dit där under

Nu leker du ankdamm
och nappar din känsla




Fri vers av Måns Humle
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-18 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måns Humle