Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att göra på sig eller att konfrontera, kan man driva med maskuliniteten ? Är en särskrivning allt som behövs för att göra sig missförstådd ?


Territorium

Jag brukar pissa på mig själv
för att markera mitt revir

Det håller svinhundarna borta

Jag myser när de frustar ut sina tvivel
då vittringen varit falsk

Sen går de i ringar och ylar mot månen
bröstar upp en käftglans och hoppas på notis

Jag brukar pissa på mig själv
för att markera mitt revir

På så vis bär jag det alltid med mig




Fri vers av Måns Humle
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-18 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måns Humle