Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att stundom förklara verkligheten för möjligt ovetande. I vilket fall en högst egen och subjektiv verklighet. Ibland smakar det att se en åsna, moroten eller rent av piskan.


Förklarade ord - rådjur





Rådjur
-
Råa djur bör en väl ta hand om? Eller handlar det om människan i sig. Någon har uttryckt det som att även människor är djur. Bara att vi skiljer oss från de övriga djuren genom språk och tankar. Vi frågar varandra om råd, vi klumpar ihop oss i klubbar, föreningar, råd.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-09 07:58



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Veterinärmedicinska akutmottagningen i Västertälje vägrade behandla vårat huggormsbitna odjur, varför ?
Kära L.odjuert kanske vet.
2019-01-13

  danne //
den är bra !
mitt kära lodjur.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP